Avondkleding/Feestdagen Newborn & Kids imitatie leer Velours / Fluweel Blogger Marin

Een feestoutfit voor girls

13 december 2018

Nog nooit ben ik zó vroeg bezig geweest met Kerstoutfits! Bij het zien van deze stofjes moest ik wel en dit is het geworden!

Deze super leuke outfit is natuurlijk niet alleen geschikt voor de feestdagen, maar zal zeker vaker gedragen worden. Het rokje is heel makkelijk te maken en het leuke is… Je kan het imitatieleer in allemaal verschillende kleurtjes krijgen, combineer het met bijpassend elastiek en je hebt er weer een leuk rokje bij!

Zo maakte ik een feest outfit voor girls!

Voor de top gebruikte ik het patroon Imme. Ik knipte het bovenstuk door, om de piping ertussen te zetten. Houd er rekening mee dat je dat al in het patroon doet (je knipt naadwaarde aan, zo breed als de piping is) anders worden je armsgaten te klein. Het colletje maakte ik erop door de halswijdte te meten en een even grote strook te knippen en die er afgewerkt op te zetten. Ik tekende het topje zonder getailleerd gedeelte maar liet hem recht naar beneden lopen. (Van de Imme is eigenlijk niks meer te herkennen haha)

Voor de rok gebruikte ik een halve cirkelrok, die tekende ik zelf uit. Ben je hier nog niet bekend mee? In deze blog wordt uitgelegd hoe je dit precies doet.

You Might Also Like

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties