Maak er wat moois van!

Bij Budgetstoffen.nl houden we van stoffen, voor leuke prijsjes!

We hebben een heel uniek en kleurrijk assortiment, met constant nieuw aanbod! De stoffen uit onze basiscollectie zijn altijd uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in een ruime keuze kleuren.

Van modestoffen tot theaterstoffen, decoratiestoffen, meubelstoffen, kinderstoffen, carnavalsstoffen en ga zo nog maar even door… Onze stoffen worden werkelijk overal voor gebruikt en iedereen maakt er weer zijn eigen mooie creatie van!

Creëren & Delen

Regelmatig krijgen wij foto’s toegestuurd van klanten met de mooiste creaties. Dit vinden wij natuurlijk bijzonder leuk! Ook merken we dat veel klanten op zoek zijn naar inspiratie en tips. Zo is het idee voor een platform ontstaan waar beide elementen samen komen.

Samen met klanten die heel actief zijn met naaien en hun creaties graag delen op social media of op een eigen blog zijn we begonnen met het vullen van dit blog en het we zullen continue nieuwe blogjes toevoegen!

Inspiratie & Tips!

Altijd al zelf kleding willen maken of zoek je inspiratie voor je interieur?
Je staat hierin zeker niet alleen. We krijgen creaties onder ogen op het gebied van mode, voor zowel kinderen als volwassenen, maar ook huisdieren, tassen, je kunt het zo gek niet bedenken, alles komt aan bod. Het varieert van ontwerpen die zeker haalbaar zijn voor iemand die voor de eerste keer achter de naaimachine kruipt, maar ook de meest kunstzinnige ontwerpen voor  bijvoorbeeld Cosplay komen voorbij.

Handmade by…

Wij zijn dol op al die verschillende kleuren, creatieve uitspattingen en handgemaakte producten die met veel zorg en liefde in elkaar zijn gezet. Van hobby tot heus kunstwerk, aan creativiteit zit duidelijk geen grens en dat vinden wij zo mooi.

Kan jij ook een unieke bijdrage leveren aan dit blog? Laat het ons gerust weten, dan kunnen we samen overleggen wat hierin de mogelijkheden zijn.

Vragen?

Bekijk dan eerst hieronder onze veelgestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij zijn op werkdagen tussen 9.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar via: +31 (0)341 27 68 98.

Ook zijn we via de chat op onze website, per mail via info@budgetstoffen.nl , of het contactformulier te bereiken. We proberen zo snel mogelijk te antwoorden.

  Veelgestelde vragen

  Waar kan ik de stoffen en fournituren bestellen?

  Alle stoffen en naaibenodigdheden zijn online te bestellen, ga hiervoor naar onze webshop

  Zijn jullie nog op zoek naar bloggers?

  Wil jij je eigengemaakte creaties delen via ons blog? Of vind je het leuk om blogjes te schrijven over naaitechnieken en/of handige tips. We horen dit graag! Dan gaan we samen in overleg wat de mogelijkheden hierin zijn en welke voorwaarden er aan verbonden zitten.

  Hoe kan ik met vragen het snelst contact opnemen?

  Wil je snel antwoord op een vraag, mail ons dan op info@budgetstoffen.nl. Bellen kan ook op werkdagen tussen 9.00-17.00 uur of stuur een chatbericht via onze website

  Heb je vragen over het plaatsen van een bestelling via onze website?

  Neem dan contact op via Budgetstoffen.nl, de medewerkers van de klantenservice zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

  Mis je wat of heb je tips voor ons?

  Wij vinden feedback erg belangrijk! Dus heb je tips, leuke ideeën of mis je bepaalde informatie? We horen dit heel graag, dus neem gerust contact met ons op.