Newborn & Kids Bloggers Dames Dekkers tricot / jersey

Kids shirtje Fons en Sien – Gratis patroon

7 mei 2021

Ik ken maar weinig jongens die niet dol zijn op dino’s! Het wil nog wel eens voorkomen dat ik voor mijn beide jongens een item maak in dezelfde print. Niet dat ze het vaak tegelijk aanhebben, maar het staat zo schattig 🙂

Benodigdheden

De dinosaurus print was meteen favoriet hier! Want naast de T-rex staat er ook nog een Stegosaurus en een Triceratops op (heb ik mij laten vertellen).

Het patroon is het Fons en Sien shirtje, gratis te downloaden in de maten 80 t/m 116. We hebben zelf de onderkant rond getekend en maakte 2 shirtjes in de kleinste en grootste maat.

Zo maak je een Fons en Sien shirtje voor kids!

Het patroon is uitermate geschikt voor beginners! Er zijn drie versies in het patroon, wij kozen voor het shirtje met korte mouwen. Voor maat 80 heb je ongeveer 50 cm stof nodig en voor maat 116 70 cm (beide bij 140cm stofbreedte).

Let op! De naadwaarde is niet inbegrepen bij het patroon, wij hebben onderaan 2cm naad getekend en het mooi laten afronden.

Een mooie print heeft geen ingewikkeld patroon nodig. Deze stoere dinosaurus print is een fijne katoen tricot die uitermate geschikt is voor een t-shirt of longsleeve.

You Might Also Like

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties