viscoselycrachiffonBlogger Lisa

Struinen op de Stoffenspektakels!

By 26 maart 2019 No Comments

Even inspiratie opdoen, de keuze is reuze!!

Heb kan je bijna niet ontgaan zijn, alle mooie nieuwe stoffen op de website van budgetstoffen. Onlangs zijn Stephanie en ik bij budgetstoffen langs geweest op het stoffenspektakel om stoffen uit te zoeken voor blog-projecten voor de lente en zomer. In deze blog deel ik mijn keuzes voor het nieuwe seizoen.
Op de stoffenspektakels staat Budgetstoffen altijd met een grote kraam. In de aanloop naar het stoffenspektakel hou ik de website altijd goed in de gaten voor de nieuwste stoffen en maak ik een boodschappenlijstje. Het is altijd leuk om de stoffen op de beurs te kunnen voelen en bekijken, wat een keuze!

 

 

Voor dit seizoen zijn er veel mooie viscose stoffen. De stoffen zijn van een mooie kwaliteit en met verschillende prints. Viscose is goed te gebruiken in blouses en flowy jurken. Ik koos voor een bladerenprint met roze achtergrond voor een blouse voor mezelf. Dezelfde stof met donkerblauwe achtergrond heb ik meegenomen voor een blouse voor mijn vriend.

 

 

 

Ook deze zwarte viscose met roze bloemetjes kon ik niet laten liggen. Hier ga ik een los vallend hemdje van maken.

Budgetstoffen heeft ook leuke lycra stoffen binnen die goed geschikt zijn voor het maken van zwemkleding. Mijn oog viel gelijk op een tiki/jungle print. Het maken van zwemkleding staat al lang op mijn lijstje. Nu een mooie stof op mijn pad is gekomen ga ik er binnenkort mee aan de slag! De lycra met print combineer ik met effen zwart en een zwarte mesh-lycra voor de voering.

 

 

De laatste stof die ik heb meegenomen is deze geprinte chiffon. Het vlekken patroon lijkt een beetje op panterprint and I looooove panterprint. Er is trouwens ook “echte” panterprint chiffon. Hier ga ik een beach-coverup van maken. Een kimono of een kaftan of iets wat erop lijkt…

Ik ga snel aan de slag, dan heb ik een nieuwe garderobe tegen de tijd dat het zonnetje weer gaat schijnen!

Volg mij ook op mijn eigen

Blog & Social Media!

Nieuwsgierig wat ik gemaakt heb van de stoffen?

Ruim assortiment stoffen!

Koop stoffen goedkoop online bij Budgetstoffen.nl! Heel veel keuze in stofsoorten, kleuren en dessins! Er worden bijna wekelijks nieuwe stoffen toegevoegd, dus blijf ons vernieuwde assortiment in de gaten houden!

Handige naaibenodigdheden

Naaigaren, naalden, elastiek, spelden, meetlinten, bandjes, kantjes, ritsen, knopen… Noem maar op, wij hebben het! Bekijk ons grote assortiment fournituren voor leuke prijsjes.

Goedkoop en veilig online bestellen!

Onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en betalen gaat via een veilige omgeving. Zijn er vragen? Bel ons, stuur een mail of een chatbericht. We helpen graag!

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op