Brei en Haaknaalden

Breinaalden zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn er rondbreinaalden, sokken breinaalden; zonder kop en natuurlijk de gewone breinaalden; met kop. Breinaalden worden overigens ook wel breipennen genoemd.

Breinaalden zijn gemaakt van aluminium, plastic, hout of bamboe. De dikte van de naald is erg belangrijk, afhankelijk van de dikte van de wol waarmee je gaat breien kies je de juiste dikte naald. Vaak staat dit wel op het etiket van een bol wol aangegeven. Wij zijn dol op kleur, het inspireert ons! Daarom hebben we ook gekozen voor breinaalden in vrolijke kleuren!

Daarnaast kan je ook breien zonder naalden met een Knitting Loom. Een breimethode die makkelijk te leren is en voorkomt uit de punniktechniek. Maak de mooiste sjaals, omslagdoeken, poncho's, mutsen en kussenhoezen met zowel rechte als ronde looms voor recht en rond breien

Haaknaalden zijn er in verschillende maten, deze vind je meestal op de grip van de naald. Ze worden van verschillende materialen gemaakt, zoals staal, aluminium, plastic, hout en bamboe. Ergonomische haaknaalden met soft touch of touch grip liggen fijn in de hand en zijn ideaal voor uren haakplezier!
 
Op zoek naar brei en haaknaalden in vrolijke kleuren? Die hebben we bij Budgetstoffen.nl. Laat je net als ons inspireren door kleur en maak de mooiste creaties!

4 artikel(en)

4 artikel(en)