SUPER DEAL: STONEWASHED KATOEN MET PRINT

33% KORTING - VOOR MAAR €5,99 P/M

 

Klachten / Retour

retour / klachten

 

< terug naar het overzicht

 


 

 

  1. Kan ik mijn bestelling retour sturen?
  2. Ik heb een product ontvangen dat ik niet besteld heb, wat nu?
  3. Er zit een gat/fout in de stof, wat nu?
  4. De kleur komt niet overeen met de foto, wat nu?
  5. Ik heb een andere klacht, waar kan ik terecht?

 

 

1.  Kan ik mijn bestelling retour sturen?

Iedereen heeft het recht een bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

Let op! Dit is alleen van toepassing bij producten die niet op maat geknipt zijn. Op maat geknipte artikelen, dit zijn alle stoffen, staaltjes en een aantal maatwerk fournituren, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. 

 

In geval dat het herroepingsrecht wel van toepassing is: dit is bij onze fournituren/naaibenodigdheden, ontvang je het volledige orderbedrag (dit is overigens alleen inclusief verzendkosten, indien het een retourzending van een complete bestelling betreft) gecrediteerd binnen 14 dagen, mits je de artikelen in goede staat retourneert.

De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat aan Budgetstoffen.nl geretourneerd worden, binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. 

 

Wil je een retour aanmelden? Dit kan door eerst per mail contact op te nemen met onze klantenservice via contact@budgetstoffen.nl

 

Heb je andere vragen over ons retourbeleid? Neem dan ook contact op met ons per mail via contact@budgetstoffen.nl

 

2.  Ik heb een product ontvangen dat ik niet besteld heb, wat nu?

Is er een verkeerd product opgestuurd? Dat is heel vervelend, onze excuses hiervoor. Neem dan contact met ons op. Dan zoeken wij samen naar een passende oplossing en zorgen wij dat het bestelde product alsnog snel in huis is.

 

3.  Er zit een gat/fout in de stof, wat nu?

Ojee, dat is natuurlijk niet de bedoeling, echter is dit niet bewust opgestuurd: onze knipmedewerkers proberen zoveel mogelijk foutjes eruit te filteren, helaas lukt dit niet altijd. Mocht er onverhoopt toch een stof met fout opgestuurd zijn? Laat het ons dan weten door het sturen van een email, voorzien van foto, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. 

 

4.  De kleur komt niet overeen met de foto, wat nu?

Komt de kleur niet overeen met de foto? We hebben veel zorg besteed aan het fotograferen van onze producten. Hiervoor hebben we professionele apparatuur en speciale verlichting gebruikt. Echter kan de kleur per beeldscherm verschillen, daarom adviseren wij ook altijd om eerst een staaltje te bestellen, dit kan van alle stofsoorten voor €0.50 inclusief verzenden. Mocht er nog toch twijfel zijn, neem gerust contact met ons.

 

5.  Ik heb een andere klacht, waar kan ik terecht?

We horen het altijd graag als er iets misgaat, op deze manier kunnen we onze dienstverlening verbeteren. Neem gerust contact met ons op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Het kan namelijk altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar contact@budgetstoffen.nl.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.