Herroepingsrecht

 

Retour - Herroepingsrecht

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

Let op! Dit is alleen van toepassing bij producten die niet op maat geknipt zijn. Op maat geknipte artikelen zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. 

 

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat aan Budgetstoffen.nl geretourneerd worden, binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. 

 

Heeft u een verkeerde levering ontvangen of bevat uw stof een foutje? Neem dan contact met ons op. Dan kunt u - in onderling overleg - de levering op onze kosten retour zenden, wij zorgen dat u alsnog zo snel mogelijk het bestelde product in huis heeft.

 

Komt de kleur niet overeen met de foto? We hebben veel zorg besteed aan het fotograferen van onze producten. Hiervoor hebben we professionele apparatuur en speciale verlichting gebruikt. Echter kan de kleur per beeldscherm verschillen.

Wilt u zeker weten dat u de gewenste kleur en/of stof besteld? Bestel dan eerst een staaltje van de stof voor €0.50 inclusief verzenden.