Herroepingsrecht

 

Retour - Herroepingsrecht

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

Let op! Dit is alleen van toepassing bij producten die niet op maat geknipt zijn. Op maat geknipte artikelen, dit zijn al onze stoffen en een aantal fournituren, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. 

In geval dat het herroepingsrecht wel van toepassing is: dit is bij onze fournituren/naaibenodigdheden, ontvangt u het volledige orderbedrag (dit is overigens alleen inclusief verzendkosten, indien het een retourzending van een complete bestelling betreft) gecrediteerd binnen 14 dagen, mits u de artikelen in goede staat retourneert.

Enkel de kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat aan Budgetstoffen.nl geretourneerd worden, binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Aanmelding van een retour kunt u doen door eerst per mail contact op te nemen met info@budgetstoffen.nl

Heeft u andere vragen over ons retourbeleid? Neem dan ook contact op met ons per mail via info@budgetstoffen.nl.

 

Heeft u een verkeerde levering ontvangen of bevat uw stof een foutje? Neem dan contact met ons op. Dan zoeken wij samen naar een passende oplossing of wij zorgen dat u alsnog zo snel mogelijk het bestelde product in huis heeft.

 

Komt de kleur niet overeen met de foto? We hebben veel zorg besteed aan het fotograferen van onze producten. Hiervoor hebben we professionele apparatuur en speciale verlichting gebruikt. Echter kan de kleur per beeldscherm verschillen.

Wilt u zeker weten dat u de gewenste kleur en/of stof besteld? Bestel dan eerst een staaltje van de stof voor €0.50 inclusief verzenden.