Verzenden of afhalen

 Verzenden

We proberen uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. In principe heeft u uw bestelling (mits deze direct betaald is) binnen 1-2 werkdagen in huis. Hierin zijn we wel afhankelijk van PostNL.

De verzendkosten zijn standaard € 4.95 binnen Nederland en € 7.50 voor België en Duitsland. Boven de €50 is verzenden gratis in Nederland, België en Duitsland!  

U ontvangt op de dag dat we uw pakket hebben aangeboden bij PostNL een mail met track en trace gegevens, meestal krijgt u deze mail 's avonds.

Heeft u staaltjes besteld, dan worden deze per brievenpost verzonden, u ontvangt hiervan geen track en trace mail, maar wel een verzendbevestiging.

Wij vertrouwen op de informatie die u ons verstrekt.

U dient zichzelf daarom ervan te verzekeren dat het volledige adres klopt. Het retour komen van uw bestelling geeft geen recht op gratis nieuwe levering, levering op een ander adres of om uw bestelling te annuleren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het eventueel onjuist opgeven van adresgegevens. Wij adviseren u daarom ook de bevestiging van de bestelling altijd goed te controleren.

LET OP: in Belgie en Duitsland is het van groot belang dat de naam/bedrijfsgegevens overeenkomen met de gegevens op de deur. Anders kan het voorkomen dat de bezorger het pakket retour naar ons zal sturen.

Afhalen

Het afhalen van uw bestelling kan op afspraak bij ons magazijn: Galvanistraat 16, 3846 AT te Harderwijk

Wij zijn hier op werkdagen tussen 9.00-17.00 uur aanwezig.

Uiteraard kunt u de bestelling ook op het Stoffenspektakel afhalen, zie onze agenda voor meer informatie. U kunt de optie 'afhalen' aanvinken tijdens het bestelproces. Geeft u in het veld vragen/opmerkingen aan waar en wanneer u uw bestelling wilt komen halen, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt ons ook altijd mailen: info@budgetstoffen.nl of bellen: +31 (0)341-27 68 98