Verzenden en bezorgen

 

We proberen uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. In principe heeft u uw bestelling (mits deze direct betaald is) binnen 1-2 werkdagen in huis. Hierin zijn we wel afhankelijk van PostNL.

De verzendkosten zijn standaard € 4.95 binnen Nederland en € 7.50 voor België en Duitsland. Boven de €50 is verzenden gratis in Nederland, België en Duitsland!  

U ontvangt op de dag dat we uw pakket hebben aangeboden bij PostNL een mail met track en trace gegevens, meestal krijgt u deze mail 's avonds.

Heeft u staaltjes besteld, dan worden deze per brievenpost verzonden, u ontvangt hiervan geen track en trace mail, maar wel een verzendbevestiging.

Wij vertrouwen op de informatie die u ons verstrekt.

U dient zichzelf daarom ervan te verzekeren dat het volledige adres klopt. Het retour komen van uw bestelling geeft geen recht op gratis nieuwe levering, levering op een ander adres of om uw bestelling te annuleren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het eventueel onjuist opgeven van adresgegevens. Wij adviseren u daarom ook de bevestiging van de bestelling altijd goed te controleren.

LET OP: in Belgie en Duitsland is het van groot belang dat de naam/bedrijfsgegevens overeenkomen met de gegevens op de deur. Anders kan het voorkomen dat de bezorger het pakket retour naar ons zal sturen.