Boordstof en Manchetten

1-40 van 140 resultaten

producten

1-40 van 140 resultaten

Boordstof

Boordstof

Als je iets moois hebt gemaakt op je naaimachine, wil jij je project natuurlijk wel netjes afwerken. Door Boordstof te gebruiken werk je de boorden voor mouwen en pijpen van tops, babybroekjes, jumpsuits en truien prachtig af! Een mooie boord laat je zelfgemaakte creatie er meteen erg professioneel uitzien. Fijn, toch?

Meegaand en elastisch

Als je onze Boordstof in je handen hebt, voel je hoe meegaand en elastisch deze stof is. Dat is handig, want zo beweegt de stof met elke beweging mee. Boordstof is lekker zacht en voelt fijn op de huid: het heeft een verwarmend effect. Wel zo fijn, als je de stof gebruikt om een boord aan een mouw te maken! Ook zorgt een boord ervoor dat er geen koude lucht van buitenaf onder je kleding kan komen. Je kunt de stof dus gebruiken om de mouwen of benen van een kledingstuk af te werken, of in combinatie met een tricotstof andere comfortabele kledingstukken te naaien.

Een passende Boordstof

Kies voor een boordstof dat past bij je project: ga bijvoorbeeld voor een gladde boordstof of eentje met een ribbelstructuur. Als je liever niet knipt, dan kun je ook kiezen voor boordstofbanden – zo heb je in no time een boord aan je kledingstuk. Je gebruikt voor de boordstof het liefst een jerseynaald, omdat de stof zo elastisch is.

De stof Boordstof op een rijtje:

  • Voor een mooie afwerking van je creatie
  • Sluit je kledingstukken af tegen koude lucht
  • Verschillende soorten boordstof voor verschillende projecten
  • Gebruik een jerseynaald