Bont / Dierenvacht

1-40 van 158 resultaten

producten

1-40 van 158 resultaten

Bont (Faux Fur)

Kunstbont, nepbont, fluffy stoffen, Faux Fur: we hebben het over imitatiebont. Vandaag de dag wordt er vrijwel nooit meer echt bont gebruikt, en ook wij verkopen alleen maar imitatiebont. Dat is beter voor het algehele dierenwelzijn, maar ook voor je creativiteit voor een nieuw naaiproject – imitatiebont kun je namelijk in alle soorten en maten krijgen. Van knalgroen, langharig bont tot een neppe dierenvacht die nauwelijks van echt te onderscheiden is: we zijn dol op imitatiebont.

Alle kanten op

Een originele creatie voor carnaval, een warme kraag voor op je jas, een berenpak voor een themaverjaardag van je kind of zo’n hippe teddy jas? Met ons heerlijk warme imitatiebont kun je alle kanten op. Voor elk idee is er wel een bijpassend imitatiebontje te vinden: je kunt kiezen voor pluche, dierenvacht, teddy of borg. Ook op het gebied van kleur kun je los, want nepbont is in allerlei tinten verkrijgbaar.

Simpel scheuren

Een ander voordeel van Faux Fur is dat je het erg gemakkelijk kunt bewerken op de naaimachine. Het nepbont heeft namelijk vrijwel altijd een ondergrond van katoen: dit katoen kun je gewoon scheuren, waardoor de haren van het Faux Fur mooi intact blijven. Je hebt alleen een universele naald nodig en een normaal stikvoetje – voor wat dikker imitatiebont zet je een rolvoetje in om de klus te klaren. Worden de haren wat statisch tijdens het naaien? Extra tip: bestuif de stof met een plantenspuitje met wat water, zo tem je de wilde haren van dit nepbont.

De stof Bont (Faux Fur) op een rijtje:

  • Nauwelijks van echt bont te onderscheiden
  • In alle soorten en maten beschikbaar

  • Heerlijk warm

  • Door ondergrond van katoen makkelijk te scheuren

  • Gebruik een universele naald