SHOP DEZE WEEK IN DE SUPER DEAL

KATOEN MET PRINT VOOR €4,50P/M

 

Jogging / Sweaterstof

jogging
Pagina

1-40 van 62 resultaten

Pagina

1-40 van 62 resultaten

Joggingstoffen

 

Voor veel mensen is jogging, ook wel bekend als sweaterstof toch wel de meest comfortabele stof om te dragen. Misschien niet gelijk naar je werk, maar wel op een relax dag of naar de sportschool!

We hebben een heel groot assortiment met verschillende soorten joggingstof, die je misschien ook wel kent als Alpenfleece of French Terry.

Heerlijke stof

We hebben verschillende soorten Jogging in ons assortiment: van Napoli Jogging (ook Alpenfleece genoemd) tot French Terry die lekker luchtig draagt. French terry wordt ook wel zomerjogging genoemd, dit is de dunne versie van joggingstof, zonder de zachte achterkant, maar bekend van de geluste binnenkant.

Onze andere joggingstof is deze heerlijke zachte sweaterstof, die je nooit meer wil uittrekken, want de binnenkant van deze stof is zo zacht. Deze variant is ook wel bekend onder de naam Alpenfleece.

Waar moet je op letten

Als je een passende kleur voor je naaiproject hebt gekozen en de stof in huis hebt, kun je aan de slag! Eén van de redenen dat Jogging stof zo lekker zit, is omdat er een beetje stretch in zit. Als je aan het werk gaat met deze stof heb je dan ook een stretchnaald nodig, het liefst met dikte 90. Daarnaast kan je de stof heel goed combineren met onze boordstof.

Als je creatie eenmaal in elkaar zit, wil je natuurlijk dat jouw joggingstof zo lang mogelijk meegaat. Daarom geven wij je nu nog een aantal tips hoe je joggingstof het beste kan wassen, drogen en onderhouden:

Wat goed is om te weten… Was de stof even voordat je begint aan je naaiproject. De stof kan gewoon in de was: als je jouw wasmachine op maximaal dertig graden zet, blijft de stof mooi en zacht en als je er ook nog een scheutje azijn aan toevoegt, blijven de kleuren ook mooi!

Droog het op de juiste manier: Droog joggingstof op een lage temperatuur in de droger, maar nog liever: hang het op om te drogen. Vermijd het gebruik van hoge temperaturen, omdat deze het materiaal kunnen krimpen of beschadigen.

Strijk het niet: Het is niet nodig om joggingstof te strijken, omdat het van nature kreukvrij is.

Bewaar het op de juiste manier: Bewaar joggingstof op een droge en koele plaats, uit de buurt van direct zonlicht en hitte. Op deze manier blijft het materiaal langer mooi en gaat het langer mee.

Behandel vlekken onmiddellijk: Verwijder eventuele vlekken zo snel mogelijk met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek. Wacht niet te lang met het behandelen van vlekken, omdat ze anders moeilijker te verwijderen kunnen zijn.

 Door deze tips te volgen, kun je de levensduur van je joggingstof verlengen en ervoor zorgen dat het er altijd goed uitziet en comfortabel blijft om te dragen.

 

De stof Sweaterstof/ French Terry op een rijtje:

  • Van stevige kwaliteit
  • Een zomer en winter variant
  • Met comfortabele stretch
  • Gebruik een stretchnaald
  • Combineer het met boordstof
  • Niet alleen geschikt voor kleding, maar ook voor een dekentje op de bank