Voering

1-39 van 144 resultaten

producten

1-39 van 144 resultaten

Voering

Van binnen mooi, van buiten mooi! Bij zelfmaakmode is het misschien nóg belangrijker: de voering van je project. Als jij je creatie mooi voert met een voeringstof, ziet je naaiwerk er hartstikke professioneel uit, én gaat het langer mee.

In verschillende soorten en maten

De voering in een kledingstuk (of hoed, tas of gordijn) is de binnenste laag stof. Budgetstoffen.nl verkoopt Voering in allerlei verschillende soorten en maten: van satijn tot tricotvoering, en van katoen tot viscose. Wist je trouwens dat tricotvoering ook wel bekend is als charmeuse? Dan kun je ook nog kiezen uit doorgestikte voering, gewatteerde stof of volumevlies. Zo kun je altijd een passende voering bij je project verkrijgen. Natuurlijk hoeft Voering niet saai te zijn, maar kun je deze stoffen ook kopen in kekke kleurtjes. Dat geeft de binnenkant van je jasje of tas net dat beetje extra! Trouwens, bij een allergie voor bijvoorbeeld wol kan een voering ook antiallergisch werken. Wel zo fijn.

Geen rafeltjes

Juist omdat Voering in allerlei verschillende soorten en maten verkrijgbaar is, is er niet één bepaalde naaitechniek voor voering. Kijk daarom bij de desbetreffende stofsoort voor meer informatie over de bijbehorende naaitechnieken!

De stof Voering op een rijtje:

- In allerlei uitvoeringen en kleuren - Anti-allergie
- Voor een professionele afwerking