Wafelstof

30 producten

producten

30 producten

Wafelkatoen

Als je eens een badjas van wafelkatoen hebt aangehad, wil je eigenlijk nooit meer anders. Wafelkatoen, ook wel wafelpiqué of wafeldoek genoemd, is een heerlijke stof van 100% katoen. Eén van de grote voordelen van Wafelkatoen is dat het vocht zo absorbeert. Perfect voor een washand, handdoek of badjas, dus – maar ook buiten de badkamer is Wafelkatoen een fijne stof.

Kies je kleur

Wij snappen wel dat Wafelkatoen zo populair is, want deze stof is heerlijk zacht en heeft die prachtige kenmerkende wafelstructuur. Het is dus ook ideaal te gebruiken voor baby- artikelen als aankleedhoezen (ook door het absorberend vermogen) en knuffels, maar ook voor een warme omslagdoek. Budgetstoffen.nl verkoopt Wafelkatoen is allerlei verschillende kleuren. Voor welke tint kies jij?

Heerlijk zacht

Wafelkatoen is gemakkelijk te bewerken, je hebt er geen speciale materialen voor nodig. Het is wel belangrijk dat je de volgende waarschuwing in acht neemt. Want, let op: Wafelkatoen krimpt nog zeker 5%, dus hou daar rekening mee door de stof eerst te wassen. Daarna voelt het Wafelkatoen trouwens nóg lekkerder aan, want de stof wordt dan een beetje dikker.

De stof Wafelkatoen op een rijtje:

  • Kenmerkend door het wafelpatroon
  • Absorberend
  • Eerst wassen: de stof krimpt nog
  • Gebruik een universele naald