tafelzeil

1-40 van 95 resultaten

producten
Pagina

1-40 van 95 resultaten

Pagina

Tafelzeil kopen

Naast dat het mooi oogt op de tafel, is tafelzeil ook nog eens heel praktisch. Het beschermt de tafel tijdens het eten en je maakt het met een vochtige doek zo weer schoon. Of je nu op zoek bent naar geprint tafelzeil, gecoat tafellinnen of doorzichtig tafelzeil, je koopt tafelzeil online bij Budgetstoffen.nl!

Tafelzeil in alle kleuren en prints

Bij Budgetstoffen.nl koop je ruim 60 verschillende soorten tafelzeil online! Handig, want zo is er altijd wel een kleur of print die perfect past bij jouw interieur. Denk aan een tafelkleed met bloemen, Kitsch Kitchen tafelzeil of een tafelkleed voor kerst. Wil je jouw prachtige tafel niet verstoppen onder een tafelzeil? Kies dan voor ons transparante tafelzeil.

Ga voor gecoat tafellinnen

Vind je het uiterlijk van een plastic tafelkleed niet zo mooi, maar wil je wel de tafel beschermen met een waterafstotend tafelkleed? Ontdek de mogelijkheden van gecoat tafellinnen! Je kunt de uitstraling van gecoat tafellinnen vergelijken met een stoffen tafelkleed, maar de coating zorgt ervoor dat het tafelkleed waterafstotend wordt. Ideaal!

Perfect om mee te knutselen

Gebruik jij tafelzeil alleen voor op de tafel? Zonde! Je kunt met tafelzeil namelijk onwijs veel leuke dingen maken. Denk aan tassen, opbergmanden, slabbetjes, fietstassen, zadelhoesjes of buitenkussens. Tafelzeil is hartstikke sterk en het leent zich bijzonder goed om mee te naaien. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk onze blog

Tafelzeil op maat

Ben je op zoek naar tafelzeil voor een hele lange of juist een kleine tafel? Geen probleem! Bij Budgetstoffen.nl koop je jouw favoriete tafelzeil per meter. Vanaf een halve meter knippen wij het tafelzeil op maat voor jou af. Het enige wat jij moet doen is dus de perfecte maat opmeten en jouw tafelzeil kopen. 

Tafelzeil op een rij; 

  • - Ideale tafelbeschermer
  • - Ook verkrijgbaar in transparant tafelzeil 
  • - Geschikt voor binnen en buiten
  • - Vanaf een halve meter te koop!
  • - Bestel perfect op maat voor jouw tafel