SUPER DEAL: FLANEL, UNI - PRINT - RUIT

SHOP VANAF 4,99 - MET KORTING TOT 44%

 

Brandvertragend - 300 cm breed

brandvertragende decoratiestof

25 producten

25 producten

Brandvertragende Decoratiestof

Als je stof nodig hebt voor de decoratie van een (openbaar) evenement of een pand, wil je natuurlijk het zekere voor het onzekere nemen. Met onze stof Brandvertragend weet je zeker dat je veilig te werk gaat – dat bewijst het bijbehorende officiële certificaat voor de brandwerende stof. We vertellen je alles over deze populaire decoratiestof.

Met officieel certificaat

De Brandvertragende stof van Budgetstoffen.nl van dezelfde stofsoort als onze Terlenka stoffen. De stof Brandvertragend is dus enorm soepel, sterk en is nagenoeg kreukvrij. Je kunt het dus uitstekend inzetten voor decoratie, deze stof is dan ook een geliefde decostof. Onze stof is 300 cm breed, dus er is meer dan genoeg stof om zalen aan te kleden, kantoren te decoreren of om er gordijnen van te maken. De Brandvertragende stof wordt veel gebruikt in de horeca, op beurzen, bij festivals en concerten en andere (openbare) gelegenheden. Bij de aankoop van de stof Brandvertragend krijg je een officieel certificaat, om eventueel aan de brandweer te kunnen tonen.

Voor verschillende doeleinden te gebruiken

Net als bij Terlenka heb je voor de stof Brandvertragend een universele naald nodig bij de verwerking. Ook helpen naaiclips je de stof heel te houden, en voorkom je dat je kleine gaatjes van de spelden kunt zien in je creatie. Wil je zeker weten of de brandweer deze stof gechikt acht voor jouw evenement? Vraag dan eerst even een staaltje aan en laat dit proefllapje vooraf alvast testen. Is de brandvetragende werking voor jou niet nodig, maar koop je deze stof omdat het 3 meter breed is? Was de stof dan eerst gerust even. Dan voelt ie iets minder stug aan dan met de brandwerende coating.

De stof Brandvertragend op een rijtje:

  • Met officieel certificaat
  • Kreukt niet snel
  • Gebruik een universele naald