SUPER DEAL: STONEWASHED KATOEN MET PRINT

33% KORTING - VOOR MAAR €5,99 P/M

 

Organza

organza

35 producten

35 producten

Organza

Organza is een dunne, transparante en kwetsbare stof die vaak wordt gebruikt voor feestelijke gelegenheden. Of het nu voor een jurk of juist voor de decoratie is: Organza ademt één en al feestelijkheid uit. Als je aan de slag gaat met deze stof, kun jij je creativiteit helemaal de vrije loop laten. Let’s get the party started!

Een karakteristieke glans

Ook al ken je deze stof nog niet, we durven te wedden dat je wel eens Organza hebt gezien. De stof wordt vaak gebruikt als geschenktasje voor kleine cadeautjes, als mouwen voor een uitbundige blouse, als scheidingsgordijnen of als laag in de rok van een trouwjurk. Organza is gemaakt van materialen als zijde of polyester en is bij Budgetstoffen.nl in allerlei kleuren verkrijgbaar. De stof heeft een karakteristieke glans, die de Organza zo’n bijzondere uitstraling geeft.

Voor de meer geoefende DIY’er

Omdat Organza in het rijtje valt met andere kwetsbare stoffen als Chiffon of Crepe, is het belangrijk om deze stof met beleid te behandelen. De beginners kunnen Organza nog beter even overslaan: dit is meer een stof voor de meer geoefende naaister. Kies voor een microtexnaald, speciaal voor gevoelige stoffen, en zorg voor voldoende gewichtjes om de stof netjes op de plek te houden.

De stof Organza op een rijtje:

  • Transparant en kwetsbaar
  • Een feestelijke uitstraling
  • Minder geschikt voor beginners
  • Gebruik een microtexnaald