SUPER DEAL: KATOENEN TRICOT UNI & PRINT

AL VANAF €3,99 P/M

 

Allround Decoratiestof - Terlenka

Pagina

1-40 van 49 resultaten

Pagina

1-40 van 49 resultaten

Terlenka

Terlenka, de kans is aanwezig dat je er nog nooit van hebt gehoord. Zonde! Want de stof terlenka is perfect voor 101 doeleinden. Zo wordt het bijvoorbeeld veelvuldig gebruikt voor de aankleding van bioscopen, theaters, evenementen of het maken van vlaggen. Je koopt terlenka stof bij Budgetstoffen al voor slechts €2,50 per meter! Daarmee zijn wij de goedkoopste in Nederland, België én Duitsland. 

Wat is terlenka, texture stof en burlington? 

Terlenka, ook bekend als texture of burlington, is een veelzijdige stof die wordt gemaakt van 100% polyester. De weving van terlenka zorgt ervoor dat het een soepelvallende stof is die amper kreukt. Perfect dus als goedkope decoratiestof voor de aankleding van jouw evenement! 

Terlenka eigenschappen: Allround stof 

Wat ons betreft is terlenka echt een allround stof. Het is zeer geliefd om zijn prijs én veelzijdigheid door o.a. de toneel en theaterwereld. Denk bijvoorbeeld aan kostuums of het decor. Het kreukt namelijk amper en droogt snel na het wassen. Wat wil je nog meer? Precies, zo snel mogelijk terlenka onder jouw naaimachine.

Tips voor het verwerken van terlenka

Terlenka is een easy peasy stof om te verwerken. Je kunt het gewoon spelden, het schuift nauwelijks onder de naaimachine én je naait het gewoon met een universele naald. Een perfecte stof dus voor de beginners onder ons. Let er op dat Terlenka aardig rafelt, vergeet de stof dus niet te zigzaggen, af te locken of om te zoomen. 

De stof terlenka op een rij: 

  • - Budgetvriendelijk,
  • - Ideaal als decoratiestof voor o.a. evenementen,
  • - Kreukt nauwelijks,
  • - Valt soepel,
  • - Gebruik een universele naald.