Welkom bij Budgetstoffen.nl

 

Over ons

Bij Budgetstoffen.nl houden we van stoffen en dan met name van stoffen die we kunnen aanbieden voor leuke prijsjes!

We hebben een heel uniek en kleurrijk assortiment, met constant nieuw aanbod! Daarnaast verkopen we stoffen vanuit onze basiscollectie. Deze uni stoffen zijn altijd uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in een ruime keuze kleuren.

En het leuke is… De stoffen uit onze basiscollectie zijn al verkrijgbaar vanaf €1.49 per meter!

 

Maak er wat moois van!

Van modestoffen tot theaterstoffen, decoratiestoffen, meubelstoffen, kinderstoffen, carnavalsstoffen en ga zo nog maar even door… Onze stoffen worden werkelijk overal voor gebruikt en iedereen maakt er weer zijn eigen mooie creatie van!

Wij zijn dol op al die verschillende kleuren, creatieve uitspattingen en handgemaakte producten die met veel zorg en liefde in elkaar zijn gezet.

 

Goede service staat bij ons op nummer 1!

Een snelle, prettige en persoonlijke service vinden wij erg belangrijk. Neemt u daarom gerust contact met ons op, als u vragen heeft of advies wilt inwinnen. We helpen u graag verder en vinden het prettig als u goed geadviseerd tot uw aankoop kunt overgaan. Gelukkig ervaren de klanten dit ook, zoals u kunt teruglezen in onze klantbeoordelingen.

Niets is voor ons belangrijker dan een blije en tevreden klant!

Onze stoffenkraam

Daarnaast verwelkomen wij u graag bij ons aan de stoffenkraam op een groot aantal Stoffen Spektakels. Hier staan wij in het voorjaar en najaar met meer dan 50 andere handelaren, er is dus een mega aanbod aan stoffen en naaibenodigdheden! Bekijk onze agenda voor meer informatie of blijf op de hoogte via onze facebookpagina!

 

Sinds 2015...

Onze webshop is online sinds 2015. De vraag van onze klanten op de markt naar een online winkel werd groter en groter: steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor het gemak van online winkelen. Sinds september 2015 is onze webwinkel Budgetstoffen.nl gelanceerd! Samen met een geweldig team verwerken we met veel plezier alle bestellingen en proberen we continu onze website te verbeteren en natuurlijk aan te vullen met nieuwe en vooral voordelige stoffen en naaibenodigheden!

 

We wensen u veel winkelplezier op onze site en zijn er vragen? Neem gerust contact met ons op!