Badstof

29 producten

producten

29 producten

Badstof

Zoek je een super zachte, warme en vochtabsorberende stof? Dan ben je bij Budgetstoffen.nl aan het juiste adres voor onze badstof van geweldige kwaliteit. Hij is dubbel gelust en daardoor lekker dik en wat voelt de stof heerlijk aan!

Multifunctioneel te gebruiken

Er worden heel wat badjassen gemaakt van badstof, maar natuurlijk ook handdoeken, pyjama's en baby artikelen zoals een badcape, aankleedkussenhoes, dekentje voor in de maxicosi of boxkleed en heb je in de winter wel eens last van koude voeten in bed? Gebruik de stof dan om een hoeslaken voor over je matras te maken. Hoe koud het ook is, je stapt gegarandeerd in een comfortabel bed.

Ook voor huisdieren

En vergeet de hondjes niet! Je kan natuurlijk een jasje maken voor je favoriete huisdier of badstof gebruiken voor de bekleding van het hondenkussen, voor in de bench of hondenmand.

Wat natuurlijk ook mooi meegenomen is, is dat de stof heel makkelijk te verwerken is. Je kan hiervoor gewoon een universele naald 80 of 90 gebruiken en bijpassend naaigaren. Vergeet niet om de stof eerst wel even te wassen, wij adviseren op 40 graden, maar 60 graden kan ook. Het is een katoenen stof en kan krimpen, het is dus zonde van je mooie naaiproject als na het wassen blijkt dat het gekrompen is.

De stof badstof op een rijtje:

  • vocht absorberend
  • heerlijk zacht
  • makkelijk te verwerken
  • gebruik een universele naald