ONLY TODAY - RIB JERSEY

VOOR MAAR €4,99 P/M

 

Fleece Stoffen

Pagina

1-40 van 109 resultaten

Pagina

1-40 van 109 resultaten

Fleece kopen

Ben je op zoek naar de perfecte stof voor een warme badjas of heerlijke onesie? Maak kennis met onze fleece! Deze heerlijk warme stof is perfect geschikt voor ontelbaar veel doeleinden. Daarnaast rafelt het niet, stikt het gemakkelijk weg met een universele naald en kan je fleece tot wel 60 graden wassen zonder krimp kans. Wat ga jij maken van fleece? 

Wat is fleece? 

Fleece is een dikke, geweven stof die geen stretch bevat en perfect is voor het maken van bijvoorbeeld dekens en fleece vesten. Je kunt het uiterlijk van de fleece stof vergelijken met een lamsvacht; ruw maar toch zacht. Daaraan heeft fleece trouwens ook zijn naam te danken. Fleece betekent namelijk vacht in het Engels! 

Verschillende soorten fleece stof

Net als bij bijvoorbeeld katoen bestaan er meerdere soorten fleece; anti-pilling fleece, wellness fleece, katoen fleece en dubbelzijdig fleece. Al die verschillende soorten fleece hebben ook weer meerdere benamingen. Zo noemen we fleece in het algemeen ook wel polar fleece stof en heet wellness fleece ook wel teddy fleece stof. 

Fleece stof kopen bij Budgetstoffen.nl

Bij Budgetstoffen verkopen wij twee soorten fleece: de anti-pilling fleece en de wellness fleece. De anti-pilling fleece stof hebben we in ruim 50 verschillende kleuren en onze wellness fleece stof is voorzien van de leukste prints. 

Al onze fleece is trouwens 100% polyester fleece. Dat heeft als voordeel dat het zelfs met 60 graden wassen niet krimpt én dat fleece stof goedkoop is. Voor slechts €4,99 heb jij al een meter fleece stof!

Ideaal voor beginners: fleece stof 

Nog een voordeel aan fleece stof; je hoeft het niet af te werken! Anti-pilling Fleece stof rafelt niet en is daardoor een perfecte stof voor de beginnende naaister. Doordat fleece geen rek heeft, heb je er ook geen speciale naalden voor nodig. Universele naad in de naaimachine, stikken, afhechten en klaar! 

Fleece stof in het kort; 

  • - Verschillende soorten fleece; anti-pilling en wellness fleece
  • - Heerlijk warm én zacht, 
  • - Rafelt niet, 
  • - Wassen tot 60 graden zonder krimp,
  • - Gebruik een universele naald.