ONLY TODAY - LOCKGAREN

VOOR MAAR €1 PER STUK

 

Linnen

linnen

19 producten

19 producten

Linnen is een heerlijk luchtige en anti-statische stof. Het is een ideale stof bij een hoge luchtvochtigheid: het blijft lekker dragen, zonder vochtig aan te voelen. De stof is wel wat kreukgevoelig, maar bezit een natuurlijke glans en sterkte. 

Vergeet niet om de stof voor het verwerken eerst even te wassen, linnen staat erom bekend dat het kan krimpen. U kunt de stof voor het wassen ook altijd nog een dagje laten weken in een bak met koud water, dit verminderd de kans op krimp.

De stof kan het beste koud gewassen worden in de wasmachine bij een laag toerental, omdat het anders kreukelig kan blijven, na het wassen kunt u de stof het beste strijken in nog licht vochtige toestand en binnenstebuiten.

Linnen kan gebruikt worden voor kleding, zoals een rok of jasje, maar natuurlijk ook voor gordijnen, tafelkleden of servetten. En zit de kleur van uw keuze er niet bij? De stof kan ook prima geverfd worden met textielverf. Omdat het gemakkelijk te naaien is, is het daarom ook geschikt voor beginnende naaiers, gebruik hiervoor bijv. een Universal naald 70 van Organ en het naaigaren van Goldmann