SHOP SUPER ZACHTE JOGGINGSTOF IN DE SUPER DEAL

MET 32% KORTING, VOOR €8,50 P/M

 

Verduisteringsstof

verduistering

15 producten

15 producten

Verduistering

Slaap jij het beste in een donkere, koele slaapkamer? Dan ben je zeker niet de enige, want veel mensen irriteren zich aan te veel licht als ze willen slapen. Gelukkig kun je met verduisterende stoffen weer heerlijk doordoezelen, want onze Verduistering houdt licht buiten je slaapkamer – net als de warmte in de zomer!

Donker en koel

Je kent het wel: in de zomer is het bloedheet in je slaapkamer, omdat de zon vol op je huis staat. Naast een teveel aan licht is ook hitte een obstakel om goed te kunnen slapen. Met een verduisterend gordijn hou je licht én warmte buiten. Heb je het liever niet helemaal donker? Met onze verduisterende stoffen kun je zelf bepalen hoe veel licht je nog door wilt laten: een lichte kleur Verduistering laat meer licht door dan een donkere tint. Ook kun je de verduisterende stof op je al bestaande gordijnen stikken, om je slaapkamer lekker donker te maken. Ook kun je zowel hangende gordijnen als rolgordijnen maken van de stof Verduistering.

Dunnere of dikkere stof

Verduisterende stof is makkelijk te bewerken op de naaimachine: afhankelijk van de dikte van de stof kies je voor een wat dikkere of dunnere universele naald. Als je niet zeker weet hoeveel stof je nodig hebt voor jouw slaapkamer of je graag verduisterende gordijnen op maat wil, kun je gebruik maken van onze Knip en Klaar Gordijnservice. Geen gedoe, wel een donkere slaapkamer!

De stof Verduistering op een rijtje:

  • Zorgt voor minder lichtinval
  • Houdt warmte uit je slaapkamer
  • Hoe donkerder de stof, hoe meer verduisterin
  • Gebruik een universele naald