Gordijnstoffen

1-39 van 292 resultaten

producten

1-39 van 292 resultaten

Gordijnstoffen

Als je graag bezig bent met je interieur, zijn stoffen heel belangrijk. En dan hebben we het echt niet alleen over de kussenhoezen of dat tafelkleed: ook gordijnen bepalen erg de sfeer in je woonruimte. Daarom is het des te leuker om zelf aan de slag te gaan met onze Gordijnstoffen, om zo tot de perfecte gordijnen te komen. Dan heb je precies de goede kleur, maar kun je ook zelf bepalen hoeveel licht de gordijnen doorlaten. Perfect, toch?

Voor ieder wat wils

Als je zelf gordijnen gaat maken, kun je kiezen uit allerlei leuke prints. Wat dacht je van een retro opdruk of een dierenprint? Net als bij onze Meubelstoffen hebben we een groot assortiment stofsoorten voor de Gordijnstoffen: ga voor katoen, Terlenka, viscose, Verduisteringsstof of linnen, bijvoorbeeld. Omdat we zo veel verschillende soorten aanbieden, hebben geen eenduidig advies voor naaldgebruik voor onze Gordijnstoffen. Bij elke stof hoort weer een andere naald en naaitechniek: kijk daarom bij de stofsoort zelf voor advies over de bijpassende fournituren.

Knip en Klaar Service

Als je niet zeker weet hoeveel stof je nodig hebt voor jouw gordijnen of als je graag gordijnen op maat wil, kun je gebruik maken van onze Knip en Klaar Gordijnservice. Geen gedoe, wel nieuwe gordijnen! In vier stappen geniet je van nieuwe raambekleding: je koopt stof, berekent en bestelt via onze website, wij fabriceren de gordijnen en leveren ze bij je thuis af.

De stof Gordijnenstoffen op een rijtje:

  • Zelf gemakkelijk je gordijnen maken
  • Ga voor effen kleuren of hippe printjes
  • Geen gedoe? Kies voor de Knip en Klaar Service

Via knip en klaar gordijn worden de gordijnen voordelig op maat gemaakt!

KNIP EN KLAAR GORDIJN