Welkom bij Budgetstoffen.nl

Bij Budgetstoffen.nl houden we van stoffen en dan met name van stoffen die we kunnen aanbieden voor leuke prijsjes!

We hebben een heel uniek en kleurrijk assortiment, met constant nieuw aanbod! Daarnaast verkopen we stoffen vanuit onze basiscollectie. Deze uni stoffen zijn altijd uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in een ruime keuze kleuren.

En het leuke is… De stoffen uit onze basiscollectie zijn al verkrijgbaar vanaf €1.49 per meter!

Maak er wat moois van!

Van modestoffen tot theaterstoffen, decoratiestoffen, meubelstoffen, kinderstoffen, carnavalsstoffen en ga zo nog maar even door… Onze stoffen worden werkelijk overal voor gebruikt en iedereen maakt er weer zijn eigen mooie creatie van!

Wij zijn dol op al die verschillende kleuren, creatieve uitspattingen en handgemaakte producten die met veel zorg en liefde in elkaar zijn gezet.

Goede service staat bij ons op nummer 1!

Een snelle, prettige en persoonlijke service vinden wij erg belangrijk. Neem daarom gerust contact met ons op, wanneer er vragen zijn of als je advies wilt inwinnen. We helpen graag verder en vinden het prettig als je goed geadviseerd tot een aankoop kan overgaan. Gelukkig ervaren de klanten dit ook, zoals is terug te lezen in onze klantbeoordelingen.

tevreden klant

 

Onze stoffenkraam

In het voorjaar en najaar zijn we te vinden op een groot aantal Stoffen Spektakels, hier staan wij met nog heel veel andere handelaren in stoffen en handige naaibenodigdheden. Het aanbod is dus heel groot en divers. Bekijk onze agenda voor meer informatie of blijf op de hoogte via onze facebookpagina!

Sinds 2015...

We zijn begonnen op de markt met een stoffenkraam. Echter werd de vraag van onze klanten op de markt naar een online winkel groter en groter: steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor het gemak van online winkelen. Sinds september 2015 is onze naaiwebwinkel Budgetstoffen.nl gelanceerd! Samen met een geweldig team verwerken we met veel plezier alle bestellingen en proberen we continu onze website te verbeteren en natuurlijk aan te vullen met nieuwe en vooral voordelige stoffen en naaibenodigheden!

We wensen iedereen veel winkelplezier op onze site en zijn er vragen? Neem gerust contact met ons op!