Anti-Pilling Fleece

1-40 van 47 resultaten

producten
Pagina

1-40 van 47 resultaten

Pagina

Anti Pilling Fleece (Polar Fleece)

Als je aan lekker warme stof denkt, denk je al gauw aan fleece. Wat dacht je van Anti Pilling Fleece (of ook wel: Polar Fleece)? Deze stevige stof is gemaakt van 100% polyester, en is los gebreid. De naam Anti Pilling Fleece zegt het al - deze stof gaat niet pillen, maar blijft mooi. Zelfs als je de stof heet wast, want je kunt de Anti Pilling Fleece gewoon op zestig graden wassen, zonder dat het krimpt!

Hartstikke veelzijdig

Deze heerlijke dikke stof is geschikt voor meerdere projecten: van een zachte jas tot een fijne plaid voor op de bank en van thermo-ondergoed tot een warme muts. Omdat Anti Pilling Fleece zo lekker isolerend is, leent de stof zich uitstekend voor dekens en voeringstof. Maar fleece is meer dan alleen dé stof voor de koukleum: naast fleece als basis voor warme kledingstukken, kun je deze stof ook prima inzetten voor sport- of bedrijfskleding. Of wat dacht je van een uniek speelkleed voor een kindje of een kussen voor je huisdier? Ook leuk om cadeau te geven! Fleece is dus hartstikke veelzijdig in gebruik.

Voor hobbyisten van elk niveau

Net als de Wellness Fleece is de Anti Pilling Fleece goed geschikt voor hobbyisten van alle niveaus. Voor beginners is fleece een uitstekende stof, want fleece is gemakkelijk om mee te werken op de naaimachine. Daarbij rafelt de Anti Pilling Fleece niet, dus de stof heeft geen afwerking nodig. Je kunt de stof bewerken met een universele naald. Omdat de stof maar weinig stretch bevat, heb je geen speciale naalden nodig. Wel zo handig!

De stof Anti Pilling Fleece op een rijtje:

- Stevig en warm
- Weinig stretch
- Veelzijdig
- Geen afwerking nodig
- Gebruik een universele naald