Jogging / Sweaterstof

1-40 van 68 resultaten

producten
Pagina

1-40 van 68 resultaten

Pagina

Jogging / Sweaterstof

We kennen allemaal die heerlijke joggingbroeken, die we het liefste meteen aantrekken als we thuis komen. Deze broeken zijn gemaakt van Jogging stoffen, ook wel Sweaterstof genoemd. Met deze lekker zachte stof van goede, stevige kwaliteit kun je veel meer dan sport- en ontspanningskleding maken: we vertellen je graag alles over onze Jogging / Sweaterstof, die ook wel bekend staat als Alpenfleece of French Terry.

Lekker luchtig

Een heerlijk huispak, maar ook een originele blazer, een warme deken of een soepele broek? Dat zijn een paar voorbeelden van wat je kunt maken met Jogging stof. Onze stoffen zijn stevig, maar hebben wel wat stretch. We hebben verschillende soorten Jogging in ons assortiment: van Napoli Jogging (ook Alpenfleece genoemd) tot gemêleerde jogging, die lekker luchtig draagt. Je wilt het nooit meer uittrekken, want de binnenkant van deze stof is zo zacht!

Stretch

Als je een passende kleur voor je naaiproject hebt gekozen en de stof in huis hebt, kun je aan de slag! Eén van de redenen dat Jogging stof zo lekker zit, is omdat er een beetje stretch in zit. Als je aan het werk gaat met deze stof heb je dan ook een stretchnaald nodig, het liefst met dikte 90. Als je project klaar is, kan de stof gewoon in de was: als je jouw wasmachine op maximaal dertig graden zet, blijft de stof mooi en zacht.

De stof Jogging / Sweaterstof op een rijtje:

  • Van stevige kwaliteit
  • In verschillende soorten
  • Met comfortabele stretch
  • Gebruik een stretchnaald