Jacquard / Doorgeweven

1-39 van 51 resultaten

producten
Pagina

1-39 van 51 resultaten

Pagina

Jacquard stoffen

Als je stijl klassiek is, gaat je hart vast sneller kloppen van Jacquard stof. Deze chique stof zou niet misstaan in een Frans paleis: door de complexe motieven en de mooie stevige vorm lijkt het alsof deze stof met de hand gemaakt is. Maak van Jacquard stoffen bijvoorbeeld een chique jurk, weelderige gordijnen of een prachtig colbert!

Voor elk project

Budgetstoffen.nl heeft Jacquard stoffen van verschillende kwaliteiten in het assortiment. Als je graag een mooi kledingstuk wilt maken met zo’n bijzonder motief, raden we je de katoenen Jacquard stoffen aan. Deze zijn soepel, hebben een fijne draagkwaliteit en zijn makkelijk te verwerken op de naaimachine. Binnenkort een feestje? Ga voor de glimmende Jacquard stoffen, voor een extra feestelijke twist. Als je graag gordijnen wilt maken of een meubel wilt stofferen met Jacquard stof, kun je beter kiezen voor een dikke doorgeweven Jacquard. We hebben voor elk project een bijpassende stof met de mooiste opdrukken: van een zigzag tot een bloemenprint.

Pas het aan

Onze Jacquard stoffen zijn van verschillende kwaliteit en daarom heb je verschillende naalden nodig. Voor de soepele, lichte kwaliteit Jacquard kies je voor een universele naald met een naalddikte van 70 of 80. De zwaardere stoffen hebben een naalddikte van 90 nodig. Ook de steken pas je op de dikte van de Jacquard stof aan. Let bij het knippen (met een scherpe stofschaar) op de richting van de stof, zodat je niet met gekke kleurverschillen komt te zitten als je project af is.

De stof Jacquard stoffen op een rijtje:

  • Bijzondere motieven
  • Voor elk project een passende stof
  • Een fijne draagkwaliteit
  • Gebruik een universele naald, vanaf dikte 80