SUPER DEAL: MINKY FLEECE

SHOP MET 40% KORTING VOOR MAAR €4,50 P/M

 

Naaigaren

1-40 van 804 resultaten

1-40 van 804 resultaten

Naaigaren kopen?

Dan ben je bij Budgetstoffen.nl op de juiste, online plek! We hebben oneindig veel keuze in naaigaren. Dik naaigaren, naaigaren voor de naaimachine, maar ook lockgaren..

Wat is naaigaren?

Naaigaren wordt gemaakt van een soort draad die ontstaat door vezels te spinnen (met een soort wiel draaien). Garen bestaat uit verschillende type vezels zoals katoen, wol of synthetisch. Er zijn verschillende soorten garen in dikte of waarvoor je het gebruikt. Soms bestaat het uit een mix van katoen gemengd met synthetische vezels zoals nylon of polyester. We hebben allerlei kleuren en allerlei merken. Van Goldmann, Gütermann en Seraflex naaigaren, keuze genoeg. En ons naaigaren is van goede kwaliteit dus ook veilig voor je naaimachine. Niets is vervelender als je draad knapt bij een naaiproject.

Eigenschappen

We hebben elastisch naaigaren o.a. van Gütermann, we hebben garen geschikt voor lycra. We hebben naaigaren geschikt voor quilten, maar ook speciaal voor jeans. Ook heel mooi voor je naaiproject zijn garens met metallic erin verwerkt. Geeft een heel speciaal effect! Meerdere klosjes met verschillende kleuren kopen? Dan hebben wij verschillende naaigarensets voor jouw project. Ook inclusief naalden, speldenknopjes en handige naaibenodigdheden. De naaigarens hebben diverse lengtes van 10, of 100 meter en soms 200 meter, ze zijn wasbaar ook op hogere temperaturen en van goede (naai)kwaliteit.

In het kort

  • - Grote keuze bij Budgetstoffen.nl
  • - Goede kwaliteit
  • - Diverse lengtes
  • - Elastisch garen
  • - Jeansgaren
Je spint letterlijk garen bij de naaigarens van Budgetstoffen.nl!