Gutermann

41-80 van 361 resultaten

producten

41-80 van 361 resultaten

Koop jouw Gütermann garen bij budgetstoffen.nl

Jong en oud, ervaren en onervaren; nagenoeg iedere naaister kent de naaigarens van Gütermann! De van oorsprong Duitse naaigaren fabrikant wordt geroemd om de beste kwaliteit naaigaren op de markt. Met de verschillende soorten naaigaren in ontelbaar veel kleuren, is er gegarandeerd een perfecte klos Gütermann naaigaren voor jouw volgende naaiproject!

Het geroemde Gütermann naaigaren

Gütermann wordt door veel naaisters gezien als hét naaigaren. Nagenoeg iedere naaimachine stikt ermee als een zonnetje en er zijn zelfs veel naaimachine fabrikanten die specifiek aanraden Gütermann te gebruiken. Er zijn verschillende soorten Gütermann naaigaren; het bekendste is Gütermann Alles naaigaren (verkrijgbaar op klossen van 100m, 200m, 500m en 1000m), Gütermann garen Extra sterk, Gütermann Jeans, Gütermann Metallic, Gütermann 100% Katoen speciaal voor quilters en Gütermann Mara.

Wat is het verschil tussen Gütermann en Gütermann Mara garen?

Het enige verschil tussen Gütermann Alles naaigaren en Gütermann Mara naaigaren is de klos waar het garen om is gewikkeld. Gütermann Mara is speciaal voor naaiateliers en grootverbruikers ontworpen en voorzien van een simpelere, gele klos. Deze klos heeft bijvoorbeeld geen ‘riggel’ waarachter je het uiteinde van het garen kunt haken om het netjes op te bergen. Verder is de kwaliteit en dikte van Gütermann Mara exact gelijk aan het standaard Gütermann Alles naaigaren.

Waarom kies ik voor Gütermann garen?

Zoals we je eerder al vertelden wordt Gütermann naaimachine garen door veel naaisters en professionals geprezen om zijn hoge kwaliteit. De naaigarens van Gütermann zijn ijzersterk, kleur echt en pluizen niet in de naaimachine. Het naaien met Gütermann verloopt daardoor heerlijk soepel en het risico op naden die knappen tijdens het gebruik van jouw creatie is minimaal.

Kies voor duurzaam met Gütermann gerecycled

Je hebt het vast al vaker voorbij zien komen; polyester gemaakt van petflessen, oftewel gerecycled polyester. Met deze techniek heeft Gütermann sinds kort ook gerecycled polyester naaigaren op de markt gebracht! Minstens net zo sterk als het standaard Gütermann Alles naaigaren en een stuk duurzamer. Je herkent de Gütermann gerecyclede naaigarens aan de groene voet van de klos.

Gütermann naaigaren op een rij

  • - Bekendste en meest verkochte soort naaigaren, 
  • - Verkrijgbaar in verschillende soorten, sterktes en klos groottes,
  • - Kleur echt,
  • - Pluist niet tijdens het naaien,
  • - Ook verkrijgbaar in duurzaam gerecycled naaigaren.