SUPER DEAL: FLANEL, UNI - PRINT - RUIT

SHOP VANAF 4,99 - MET KORTING TOT 44%

 

Aankleding Feesten

feestaankleding

121-160 van 510 resultaten

121-160 van 510 resultaten

Ben jij op zoek naar stoffen om jouw feest of evenement mee aan te kleden? Dan ben je bij Budgetstoffen.nl aan het juiste adres! Met een gigantische online collectie aan decoratiestoffen vind je bij ons gegarandeerd de stof waar je naar op zoek bent.

Perfecte stoffen voor een bruiloft

Gedrappeerde lappen stof over het huwelijks pireel of gigantische strikken achterop een stoel, nagenoeg iedere bruiloft is op een bepaalde manier wel aangekleed met chiffon, voile of tule. De dunne, soepelvallende en iets doorschijnende stof chiffon zouden we ook wel ‘stof om te draperen’ kunnen noemen. Het valt prachtig en oogt super chique. Voor wie op zoek is naar een net iets stuggere stof voor de bruiloft, die je wel zelf goed in positie kunt leggen, is voile perfect. Onze katoenen voile wordt bijvoorbeeld ook vaak gebruikt voor het maken van hemeltjes. Ben je op zoek naar echt stevige stoffen waar je bijvoorbeeld strikken mee kunt maken? Ontdek ons assortiment met maar liefst 30 kleuren tule!

Allround decoratie stof Terlenka!

Terlenka is verreweg onze meest verkochte decoratie stof. Helemaal niet gek, want met een prijs van slechts €2,50 per meter kun je lekker goedkoop decoreren met deze stof. Waar terlenka zoal geschikt voor is? Waarvoor niet kunnen we beter vragen. Je gebruikt de decoratiestof terlenka voor bijvoorbeeld achtergronden, gordijnen en/of tafelkleden!

Brandvertragende stoffen voor evenementenlocaties

Ga je een evenement decoreren in een overdekte locatie? Dan is de kans 99% dat je rekening moet houden met voorschriften en eisen van de brandweer. Zo kun je niet zomaar iedere stof gebruiken voor de decoratie. Bij Budgetstoffen.nl verkopen wij gecertificeerde brandvertragende stoffen die je met een gerust hart kunt gebruiken voor jouw decoratie doeleinden. Uiteraard krijg je het certificaat van ons bijgeleverd zodat je dit aan de brandweer kunt overhandigen. Ook handig: onze brandvertragende stof is 300 cm breed! Ideaal voor gordijnen en grotere oppervlaktes dus.

Maak het af met satijnlint!

Wil je nog een final touch aanbrengen in de decoratie? Kijk eens naar satijnlint! Perfect voor bijvoorbeeld het omwikkelen van de stelen van het bruidsboeket of maak er strikken mee. Satijnlint koop je online bij Budgetstoffen.nl in de diktes 3 mm, 10 mm, 15 mm, 25 mm, 40 mm, en 100 mm. Vind je de glans van satijnlint prachtig, alleen heb je een grotere afmeting nodig? Uiteraard verkopen wij ook satijn als stof per meter. Ontdek maar liefst 50 kleuren satijn stof in onze webshop!

Ideale decoratiestoffen voor bruiloften en feesten op een rijtje:

  • - Chiffon
  • - Voile
  • - Tule
  • - Terlenka
  • - Brandvertragende stof
  • - Satijn