SUPER DEAL: KATOENEN TRICOT UNI & PRINT

AL VANAF €3,99 P/M

 

Wellness Fleece

wellness fleece

32 producten

32 producten

Wellness Fleece

What ́s in a name? Wellness Fleece heet niet voor niets zo, want deze benaming komt uit de wereld van de wellness. Je kent vast die superzachte badjassen die je bij een luxe sauna krijgt of die heerlijke handdoeken bij de schoonheidsspecialiste – Wellness Fleece is nét zo zacht. Deze stof is heerlijk om te aaien, te knuffelen en langs je huid te voelen. Het is dan ook niet vreemd dat deze fleecesoort in de volksmond knuffelfleece wordt genoemd.

Perfect voor kinderkleertjes

De Wellness Fleece behoort tot de fleece familie, net als de Anti Pilling fleece.
Wellness Fleece is net wat minder dik dan onze Anti Pilling Fleece: daarmee is deze stof goed geschikt voor het maken van kinderkleertjes, zoals een onesie. Een ander verschil met de Anti Pilling Fleece van Budgetstoffen.nl is dat deze Wellness Fleece wat hariger is. Deze stof is zo lekker zacht, je wilt maar blijven aaien! De Wellness Fleece leent zich dus uitstekend als stof voor sjaals, dekentjes, huispakken en kussens. Heerlijk!

Voor hobbyisten van elk niveau

Net als de Anti Pilling Fleece is de Wellness Fleece goed geschikt voor hobbyisten van alle niveaus. Voor beginners is fleece een uitstekende stof, want fleece is gemakkelijk om mee te werken op de naaimachine. Daarbij rafelt de Wellness Fleece niet, dus de stof heeft in principe geen afwerking nodig. Je kunt de stof bewerken met een universele naald. Omdat de stof maar weinig stretch bevat, heb je geen speciale naalden nodig. Wel zo handig!

De stof Wellness Fleece op een rijtje:

  • Stevig en warm
  • Weinig stretch
  • Veelzijdig
  • Geen afwerking nodig
  • Gebruik een universele naald