Shop LYCRA - EXTRA BREED in de SUPER DEAL voor maar €4,99 per meter!

BEKIJK DE KLEUREN HIER

 

SUPER DEAL

 

Deze week in de SUPER DEAL een soepele 200cm brede stof in mooie uni kleuren. De lycra, ook wel bekend als spandex heeft een Bi-Stretch en is geschikt voor het maken van badpakken, turnpakjes en lingerie. Ook leuk te combineren met onze print lycra's!

 

Wist je trouwens al dat we een aantal handige naaihulpjes hebben, bij het naaien van lycra? Zo adviseren wij om altijd een scherpe stretch naald te gebruiken. Het Madeira Wash Away rijggaren is ideaal, met dit garen rijg je de stoffen of applicaties vast, daarna naai je er met naaigaren overheen. Wanneer je de stof in het water legt of wast, dan lost het rijggaren op. Amann Seraflex is trouwens het perfecte naaigaren voor lycra. Je kan zelfs een dubbele stiksteek gebruiken om de elastische stoffen te naaien zonder overlocksteken te gebruiken! 

18 producten

18 producten

Elke week hebben we een nieuwe SUPER DEAL en is het weer een verassing wat je nog goedkoper bij onze online stoffenwinkel kan kopen! Blijf onze site in de gaten houden en laat je verassen door het aanbod super goedkope stoffen en handige naaibenodigdheden.