Het is voor ons telkens weer in feest om op het Stoffen Spektakel te mogen staan. Twee keer per jaar gaan we on tour met de grootste stoffenbeurs van de Benelux. Tientallen aanbieders presenteren er hun stoffen-collecties aan creatieve consumenten. Zo stonden we met onze stoffenkraam al in IJsselhallen, Ahoy, Antwerpen Expo en nog veel meer. Benieuwd naar de sfeer en het mega-aanbod aan stoffen en naaibenodigdheden? Lees snel meer over het Stoffen Spektakel en wanneer deze bij jou in de buurt neerstrijkt!

Beurs vol inspiratie

Het Stoffen Spektakel is een echte inspiratiebeurs. Iedereen die er komt, zowel bezoekers als aanbieders, heeft ‘iets’ met stoffen. Door rond te lopen, te kijken en te praten doe je de leukste ideeën op. Het is er altijd gezellig en we vinden het geweldig om onze klanten te ontmoeten, die we normaal alleen in onze online stoffenwinkel tegenkomen. We waren dan ook zeer verheugd, toen we van de organisatie te horen kregen dat het Stoffen Spektakel binnenkort weer op tour gaat. 

Stoffen, fournituren en patronen

Alles wat je nodig hebt om iets met stoffen te maken, vind je bij het Stoffen Spektakel. Bekleed je meubels? Bekijk de nieuwste meubelstoffen, echt leer, immitatieleer en tafelzeil. Voor het maken van kleding is het aanbod oneindig, met kledingstof voor dames, heren en kinderen, bruidsstoffen en voeringstoffen. Ook alle benodigdheden voor het maken van gordijnen en vitrages vind je hier. En we hebben het natuurlijk niet alleen over stoffen; ook fournituren, patronen en naaibenodigdheden komen ruimschoots aan bod. Kortom: maak je iets met stof, kom dan naar het Stoffen Spektakel!

Een gezellig uitje? Kom dan eens langs bij onze stoffenkraam

Voor iedereen die van stoffen en gezelligheid houdt, is het Stoffen Spektakel een fantastisch dagje uit. Als je even genoeg stof hebt bekeken, neem je plaats in het horecagedeelte voor een hapje en een drankje. Voor je het weet heb je het toch weer over stoffen, kleding maken of meubels bekleden, want iedereen die er is heeft een gedeelde passie. 

Wanneer is het Stoffen Spektakel

Elk voorjaar en najaar, wanneer de omstandigheden het toelaten, trekt het Stoffen Spektakel langs de beurshallen in Nederland, Luxemburg en België. Zodra wij de data hebben, waarop Budgetstoffen bij het Stoffen Spektakel aanwezig is, plaatsen we dit in onze agenda en natuurlijk op deze pagina. Zien we jou binnenkort bij onze stoffenkraam op het Stoffen Spektakel? Oh ja, de toegang is trouwens gratis!