Shop HYDROFIEL UNI vanaf €6,50 en HYDROFIEL met PRINTS vanaf €7,50 in de SUPER DEAL!

--> LET OP! Deze aanbieding loopt tot 2 augustus 12.00 uur <--

 

Viscose

21 producten

21 producten

Viscose

Dit stofje is hipper dan hip en vreselijk veel verkocht! Waarom dat is? Het is een stof die lekker soepel is, goed vocht opneemt, vormvast en licht van gewicht. Ideaal dus om te dragen bij warm weer, dan blijft het lekker luchtig aanvoelen.

Wat viscose dan precies is?

De stof Viscose heeft eigenlijk veel eigenschappen van katoen, alleen is iets dunner en minder sterk als katoen. Dit komt doordat de stof anders geweven is. Waar katoenen stoffen soms nog wat stug kunnen aanvoelen, heeft deze stof dit niet. De stof voelt heerlijk zacht en heeft daardoor een heerlijk draagcomfort.

Puur een stof voor in de zomer?

Nee joh! Viscose is dan wel lekker luchtig, maar met een leuk vest of jasje kan je de stof ook zeker in de koudere maanden dragen. Denk hierbij aan een leuke blouse of top en wat dacht je van een rokje met daaronder een warme maillot? Ook verkopen we de stof heel veel als voering van een colbert of de binnenvoering van een winterjas. Je merkt het al, Viscose is het hele jaar door te gebruiken!

In de zomer is het natuurlijk zeer geschikt voor tunieken, rokken en jurkjes, of natuurlijk zo'n heerlijke maxi-dress. Viscose is er in tal van leuke kleuren, maar ook hebben we een heel uitgebried assortiment met mooie prints. Denk hierbij aan polka dots, bloemen of een dierenprint.

Alle voordelen op een rij:

  • luchtig en soepel
  • gebruik een universele naald 60/8
  • voor kleding als ook voering te gebruiken
  • 100% katoen