SHOP DEZE WEEK IN DE SUPER DEAL

ZOMERSE KATOENEN TRICOT VOOR €3,99 P/M

 

Overige Vragen

overige vragen

 

<terug naar overzicht

 


 

  1. Welke stofsoorten moet ik kiezen?
  2. Ik wil graag op de hoogte blijven van aanbiedingen en leuke acties, kan dit?
  3. Ik heb iets leuks gemaakt van jullie stoffen, vinden jullie het leuk om hiervan foto’s te ontvangen?
  4. Hebben jullie ook een naaiatelier?
  5. Staan jullie ook op een stoffen-/weekmarkt?
  6. Werken jullie met kortingscodes?

 

 

1.  Welke stofsoorten moet ik kiezen?

We hebben heel veel verschillende stofsoorten in ons assortiment. Weet je niet goed welke stof waarvoor geschikt is? Kijk dan eens in onze stoffen encyclopedie, hier staat per stofsoort beschreven waar deze voor gebruikt kan worden, welke naald het beste gebruikt kan worden en nog meer handige informatie. Daarnaast adviseren wij om altijd een staaltje te bestellen, niet alleen om de stof te kunnen voelen, maar ook om te beoordelen of het de kleur is waar je naar op zoek bent. Wil je meer weten over het bestellen van staaltjes? Lees hier dan verder.

 

2.  Ik wil graag op de hoogte blijven van aanbiedingen en leuke acties, kan dit?

Jazeker! Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief, dan ontvangt je een paar keer per maand een mail met informatie over nieuwe producten, leuke acties een aanbiedingen. Ook kan je ons volgen via onze social media, we zijn te vinden op Facebook en Instagram. Wist je trouwens al dat we ook een Naaiblog hebben? Boordevol leuke informatie, tutorials en naaitips!

 

3.  Ik heb iets leuks gemaakt van jullie stoffen, vinden jullie het leuk om hiervan foto’s te ontvangen?

Wij vinden het altijd erg leuk om de creaties van onze stoffen te zien, mailen kan naar contact@budgetstoffen.nl, maar ook delen in onze facebook groep: Budgetstoffen.nl Creaties. Uiteraard kan je ons ook taggen via Facebook of Instagram via @budgetstoffen

 

4.  Hebben jullie ook een naaiatelier?

Nee, wij hebben geen naaiatelier. Wel kan je voordelig gordijnen laten maken via knip en klaar gordijn.

 

5.  Staan jullie ook op een stoffen-/weekmarkt?

We staan niet meer op weekmarkten, maar kom gerust eens langs bij onze kraam op het Stoffen Spektakel! Hier staan wij in het voorjaar en najaar met meer dan 50 andere handelaren, er is dus een mega aanbod aan stoffen en naaibenodigdheden! Bekijk onze agenda wanneer we in de buurt langskomen.

 

6.  Werken jullie met kortingscodes?

Wij hebben regelmatig leuke acties en aanbiedingen waarbij we gebruik maken van online actiecodes, wil je hiervan op de hoogte blijven? Volg ons dan op onze social media @budgetstoffen en/of schrijf in voor onze nieuwsbrief. Ook kan het zijn dat je een giftcard code hebt ontvangen via een cadeaubon of van onze klantenservice. Deze code kan je verzilveren tijdens het afrekenen op onze website. Let op: een unieke giftcard code is slechts 1x te gebruiken.