staaltjes

staaltje

 

< terug naar overzicht

 


 

 

  1. Ik wil de stof graag eerst even voelen, kan ik ook een proeflapje bestellen?
  2. Ik heb bericht gekregen dat mijn staaltjes verzonden zijn, maar ik heb ze na een aantal werkdagen nog niet binnen. Wat nu?
  3. Hoe groot is een staaltje?
  4. Kan ik de staaltjes ook retour sturen?
  5. Wat zijn de kosten?

 

 

1.  Ik wil de stof graag eerst even voelen, kan ik ook een proeflapje bestellen?

Jazeker, heel verstandig! Wij adviseren dit al onze nieuwe klanten. Op deze manier kan je de stof eerst even voelen en kijken of het de gewenste kleur is.

 

2.  Wat zijn de kosten?

Van alle stoffen die wij online hebben staan kan je een staaltje bestellen. De kosten hiervoor zijn €0,50 per staaltje, dit is inclusief verwerkings- en verzendkosten. De staaltjes kan je bestellen via onze website: ga naar de gewenste stof en plaats een staaltje in de winkelwagen.

 

3.  Hoe groot is een staaltje?

De afmetingen van de staaltjes verschillen per stofsoort. Van de meeste effen Basis Stoffen hebben we staaltjes van ong. 8x8 cm, van de overige stoffen zijn ze ong. 5x10 cm. Aan deze afmetingen kunnen overigens geen rechten ontleend worden. Daarnaast is het goed om te weten dat het knippen van staaltjes maatwerk is, we doen ons best ze zo netjes mogelijk te knippen, helaas lenen niet alle stofsoorten zich hiervoor.

 

4.  Kan ik de staaltjes ook retour sturen?

Nee, dit is niet mogelijk. Staaltjes worden speciaal voor de klant geknipt en zijn dus 'op maat gemaakte artikelen'. Deze artikelen zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. Lees hier meer over.

 

5.  Ik heb bericht gekregen dat mijn staaltjes verzonden zijn, maar ik heb ze na een aantal werkdagen nog niet binnen. Wat nu?

Helaas gaat de bezorging van brievenpost niet meer zo snel als eerder. Tegenwoordig kan het wel een aantal werkdagen duren voordat PostNL een brief bezorgd heeft. We vragen daarom om even geduld te hebben. Zijn ze na 5 werkdagen nog niet bezorgd? Dan is er vast iets misgegaan. Dit horen wij uiteraard graag, dan sturen we de staaltjes alsnog toe.